Añadir leyenda |
Epoca: XVIII
Tipus: Forn
Altitut: 680m
La prosperitat de la família Ubach i
la seva diversitat de negocis, van fer la construcció de la Pastora
a l'any 1737, però inicialment era un forn de cristall.. La millora
de les vies de comunicacions Camí vell de Terrassa a Vacarisses, i
la infinitat de combustible (llenya i carbó vegetal) a la zona. Fan
d'aquesta empresa oportunitat de negoci viable.
Més tard aquest forn va ser adaptat
com a corral, fins que finalment va ser emprat com habitat d'una
pastora nomenada Pepa, per això avui dia conserva aquest topònim.
Al 1969 va ser enderrocat, però al
1996 es va restaurar per la diputació de Barcelona. Més tard a
l'any 2000 es va obrir el restaurant amb el mateix nom actualment
molt visitat els caps de setmana.
Caps de setmana i festius
Esmorzars: de 09:30 a 11:30 hores
Dinars: 13:00 a 16:30 hores
Sopars: hores convingudes
0 comentarios:
Publicar un comentario