domingo, 29 de diciembre de 2013

La Pastora

Añadir leyenda

Epoca: XVIII
Tipus: Forn
Altitut: 680m

La prosperitat de la família Ubach i la seva diversitat de negocis, van fer la construcció de la Pastora a l'any 1737, però inicialment era un forn de cristall.. La millora de les vies de comunicacions Camí vell de Terrassa a Vacarisses, i la infinitat de combustible (llenya i carbó vegetal) a la zona. Fan d'aquesta empresa oportunitat de negoci viable.

Més tard aquest forn va ser adaptat com a corral, fins que finalment va ser emprat com habitat d'una pastora nomenada Pepa, per això avui dia conserva aquest topònim.


Al 1969 va ser enderrocat, però al 1996 es va restaurar per la diputació de Barcelona. Més tard a l'any 2000 es va obrir el restaurant amb el mateix nom actualment molt visitat els caps de setmana.



Caps de setmana i festius
Esmorzars: de 09:30 a 11:30 hores
Dinars: 13:00 a 16:30 hores
Sopars: hores convingudes

0 comentarios:

Publicar un comentario